ECHIPA

Marilena Baluta

Medic primar - Presedinte -Fondator

Telefon: +40 - 755688984


Bogdan Nastase

Vicepresedinte - Fondator

CEO Romanian Financial Network Dr Nastase has played a number of key roles in development banks, multinational companies and commodity exchanges, in Europe, Asia and Africa. Currently, Dr Nastase is involved in the Leadership Development Program at Harvard Business School.

Dr Nastase a indeplinit o serie de roluri-cheie in banci de dezvoltare, companii multinationale si burse, din Europa, Asia si Africa. In prezent, Dr Nastase este implicat in Programul de Dezvoltare a Leadership-ului, la Harvard Business School.


Adina Borosteanu

Secretar

Numele meu este Adina Boroșteanu și lucrez din 2009 în domeniul consultanţei medicale. De-a lungul timpului am întâlnit şi ajutat multi pacienti oncologici să îşi rezolve problemele medicale în centre de excelenta din ţară şi din străinătate. Din Decembrie 2016 activez ca voluntar in cadrul Asociației “Si eu am dreptul să fiu părinte”. M-am alăturat acestui proiect întrucât consider că scopul acestuia este unul bine întemeiat și de foarte mare interes.

Din ce în ce mai multe cupluri se confruntă cu probleme de infertilitate și cred că fiecare merită șansa de a fi părinte și mai cred că noi putem să ajutam la îndeplinirea acestei dorinţe prin simplul fapt că suntem determinați să reușim. Despre mine pot spune că sunt un om deschis la nou, îmi plac provocările, sunt ambițioasă și îmi duc la bun sfârșit fiecare proiect. Motto-ul meu este : “Everything happens for a reason”, astfel că sunt convinsă că viitori noștri pacienți vor fi norocoși și chiar dacă sunt încercați de astfel de probleme, împreuna putem trece peste aceste impedimente și să le readucem zâmbetul pe buze.Adina Clapa

Project Manager -FondatorMaria Piroi

Fondator

CEO Group Expert Consulting Dr Piroi is the founder of the Group Expert Consulting. Over the last 18 years, the company has constantly evolved, reaching 35 employees and more than 300 Romanian and international clients. In recognition of its level of performance, the company was welcomed in 2014 in the third largest professional network of accounting and audit firms in the world. Dr Piroi has also audited EU-funded projects worth more than EUR 1 bn.

Dr Piroi este fondatoarea Grupului Expert Consulting. Pe parcursul ultimilor 18 ani, compania a evoluat constant, atingand 35 de angajati si peste 300 de clienti din Romania si din strainatate. Ca si recunoastere a nivelului de performanta, compania a fost primita in 2014 in a treia cea mare retea de firme independente de contabilitate din lume. Dr Piroi a auditat, de asemenea, proiecte europene in valoare de peste 1 miliard de euro.Oana Pescaru

Fondator