Si tu poti sa ne ajuti! Cum? Redirectioneaza cei 2% din impozitul tau pe venit catre proiectele noastre si astfel ne ajuti sa crestem natalitatea in Romania.

 Aceasta suma nu reprezinta o donatie sau o sponsorizare, ci este o parte din impozitul pe venit platit deja catre ANAF, pe care fiecare contribuabil o poate directiona catre o organizatie non-profit.  Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investesti putin din timpul tau pentru a completa formularul 230 din impozitul pe salariu sau formularul 200 din impozitul pe activitati independente, care se depune la Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul. Nu trebuie sa iti faci griji daca nu cunosti valoarea sumei care corespunde celor 2% din impozitul tau, deoarece aceasta va fi calculate de catre organele fiscale.

Daca doresti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura nu ezita sa ne contactezi. Daca doresti sa depunem noi acest formular la Administratia Financiara, in numele tau, poti sa il completezi, scanezi si sa ni-l trimiti pe adresa de e-mail: saveyourfertility@gmail.com

Daca doresti sa ne sustii poti sa le vorbesti si prietenilor tau despre acest formular sau sa dai share pe pagina ta de Facebook.