60.00€ donated
2 Donors
Campaign has ended
START! Campanie de Responsabilitate Socială: „Donate your woolens this winter”

Când vine vorba de acte de caritate, oamenii se gândesc imediat că nu au bani, în consecință nu pot ajuta. Greșit. Faptele bune pot fi făcute sub variate forme și sunt la fel de apreciate chiar dacă nu implică sacrificii prea mari din partea donatorului. Spre exemplu: o rochiță sau o haină care i-a rămas mică fetiței voastre poate face un copil fericit, iar o mașinuță a cărei telecomandă s-a stricat și pe care puștiul vostru o ignoră de câteva luni bune poate fi un cadou extraordinar pentru un copil nevoiaș, ai cărui părinți nici nu ar îndrăzni vreodată să viseze că ar putea lua o astfel de jucărie. Ceea ce pentru donator poate reprezenta un gest mărunt, insignifiant, pentru cel care primește poate fi totul.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor neajutorate, Asociația „Și eu am dreptul să fiu părinte” organizează anul acesta prima Campanie de Responsabilitate Socială, intitulată: „Donate your woolens this winter!”. În cadrul acesteia se urmărește colectarea de hăinuțe și jucării pentru copiii nevoiași, astfel încât în preajma Sărbătorilor de iarnă lucrurile să ajungă în posesia celor care au mare nevoie de ele.

Nu ezitați să contribuiți la bucuria pură a celor nevoiași, care își vor aminti întotdeauna de voi, de momentul în care au primit acel ceva! Veți vedea că la finalul unui gest frumos vă veți simți mai împăcați, mai liniștiți, mai responsabili.

Tot ce trebuie să faceți este să strângeți hainele/obiectele care v-au rămas mici sau pe care le considerați demodate, să le explicați copiilor importanța donării jucăriilor care nu mai prezintă interes pentru ei și să pregătiți coletul pentru nevoiași. Pentru a facilita întregul proces al Campaniei de Responsabilitate Socială vă rugăm să atașați la colet lista cu obiectele pe care le conține acesta, inclusiv categoria de vârstă și sexul căruia îi sunt adresate lucrurile (exemplu: Băiețel – 4 ani, Fetiță – 12 ani sau Adult sex M/F circa 60 kg).

 Coletele pot fi expediate la adresa sediului Societatea De Cruce Rosie Filiala Jud Ilfov Buftea, Bulevardul Mihai Eminescu, Numarul 9, Bloc R3, Scara A, Apartament 1, pana pe 30 noiembrie 2017, livrarea acestora către persoanele defavorizate urmând să se facă în perioada imediat următoare (6 decembrie 2017 – 15 decembrie 2017).