Help!

Ce stii despre fertilitatea ta?
decembrie 17, 2018

Help!

Secția de nou-născuți a Maternității Bucur, singura maternitate din București care tratează gravide, mame și nou-născuți cu Covid19, are nevoie urgent de ajutor.

Dr. Licuța Novaseliv, șef secție de neonatologie Maternitatea Bucur:
”Este un aparat de care avem nevoie pentru a dezinfecta echipamentele noastre după fiecare naștere, dar și saloanele unde urmează să fie duși nou-născuții după naștere.
Aerul și echipamentele se nebulizează după fiecare naștere: dacă sunt 3 nașteri, de 3 ori pe zi, dacă sunt 5 nașteri, de 5 ori pe zi.
Trebuie dezinfectate minuțios atât echipamentele noastre cu care asistăm la nașteri, cât și saloanele unde urmează să fie duși micuții potențial contaminați, dar și cei confirmați ulterior.
Avem un singur astfel de aparat pe secția de neonatologie a maternității, care se mai defectează, stă prin service…ne mai descurcăm împrumutând de la alte secții, dar e foarte greu acum, în pandemie, fără un astfel de aparat care poate nebuliza industrial.”
Costul acestui echipament performant este de aprox. 5.000 de euro și găsiți în articol detalii despre posibilitățile de donații către Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, pentru achiziționarea nebulizatorului.
Coordonator campanie: Adina Clapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *