Scoala viitorilor parinti, 11 Noiembrie 2017

!!! Newborns are coming! Rezultatele analizei dosarelor
decembrie 12, 2018
Ne pregatim de martisor! 8 Martie 2018, Consultatii si spermograme gratuite la Bradu, Arges
decembrie 12, 2018

Scoala viitorilor parinti, 11 Noiembrie 2017

Eveniment organizat in colaborare cu Biogenis Asociația „Şi eu am dreptul să fiu părinte” se preocupă în egală măsură de persoanele infertile și de cele care au reușit deja să obțină o sarcină. Grijile cuplului nu dispar odată cu obținerea unui rezultat

BetaHcg pozitiv. Din contră, acestea capătă o altă formă, iar preocupările legate de imposibilitatea obținerii unei sarcini sunt înlocuite acum cu întrebări legate de sarcină, analize recomandate și stresul nașterii. Viitorii părinți încearcă să se documenteze din cât mai multe surse, dar rareori reușesc să pună informațiile cap la cap și să se simtă într-adevăr pregătiți pentru sosirea copilului. Din acest motiv, reprezentanții Asociației în asociere cu Biogenis vor organiza în curând „Școala mamei”.

În cadrul evenimentului, specialiștii în domeniu vor pregăti cuplurile să facă față tipului de naștere recomandat de medic (natural versus cezariană), le vor explica beneficiile recoltării celulelor stem și îi vor învăța să îngrijească bebelușul în primele zile de viață. La final, tații vor primi un atestat de puericultură, care le va permite să își ia în plus 10 zile de concediu în primele șase luni ale bebelușului, pentru a o ajuta pe mamă la diverse activități.

Printre temele parcurse împreună la „Școala mamei” se numără: Primul contact cu bebelușul; Comportamentul nou-născutului după naștere; Fenomene fiziologice prin care trece copilul pentru a se adapta la viața extrauterină; Igiena (toaleta parțială, îngrijirea bontului ombilical, baia, schimbarea scutecului, igiena hainelor); Regimul de viață; Vaccinarea; Recunoașterea momentului în care trebuie să apelați la medic și orice alte nelămuriri ale viitorilor părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *